'Het moet snel gaan: stevige kaper op de kust voor Belgisch doelwit Club Brugge'


Foto: © photonews 09 juli 2024 19:20

Club Brugge heeft al behoorlijk wat activiteit getoond op de transfermarkt. Maar na voornamelijk in het buitenland te hebben geworven, richt blauw-zwart zich nu op een Belgische speler, al speelt die ook in het buitenland - meer bepaald in Nederland.

Club Brugge heeft zich al flink geroerd op de transfermarkt deze zomer. Sinds het begin van de zomer heeft blauw-zwart al drie ferme nieuwkomers mogen verwelkomen met Ardon Jashari, Zaid Romero en Christos Tsolis.

Een nieuwe speler voor elke linie is dat, maar het is nog lang niet voorbij voor Club Brugge, dat nu lonkt naar de diensten van een Belgische speler... die in Nederland speelt in de vorm van Philippe Rommens. De 26-jarige middenvelder zou in de nadrukkelijke belangstelling staan van Club Brugge.

De speler heeft een verleden bij Lierse en speelde al vijf jaar in de jeugdopleiding bij PSV Eindhoven. De 26-jarige centrale middenvelder heeft een geweldig seizoen in de Eredivisie achter de rug met vijf doelpunten en zes beslissende passes in 25 wedstrijden. 

Concurrentie uit Hongarije

In maart werd zijn contract nog verlengd tot juni 2025 bij Go Ahead Eagles. Nu zijn er verschillende clubs die op hem azen. Vanuit Nederland klinkt het dat de Hongaarse kampioen Ferencvaros ook een aanbieding heeft gedaan aan de Belgische middenvelder.

Philippe Rommens heeft zojuist het beste seizoen van zijn carrière achter de rug. Misschien zal zijn club Go Ahead Eagles van deze positieve spiraal profiteren en van het feit dat het laatste contractjaar van hun speler is ingegaan om hem te verkopen tegen een bedrag dat dicht bij de 3,5 miljoen euro ligt dat volgens Transfermarkt zijn marktwaarde is.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Go Ahead Eagles \\ Ferencváros
 
 
Reacties.