Standard-speelster neemt na elf(!) jaar afscheid van de club

09 juli 2024 14:10

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. En daarbij komen er voor de Belgische topclubs ook al eens uitgaande deals bij en afscheid nemen.

De 24-jarige Zoë Van Eynde verlaat na een langdurig avontuur Standard Fémina voor een nieuwe club. Dat heeft ze zelf laten weten via de sociale media en werd ook bevestigd door de Rouchettes zelf op maandagavond.

"Après 𝟏𝟏 saisons, 𝟐 titres et 𝟐 Coupes de Belgique, Zoë Van Eynde s’en va relever un nouveau challenge. 𝐁𝐞𝐝𝐚𝐧𝐤𝐭 voor alles en veel succes verder, Zoë. ❤️", aldus Standard in een bericht via facebook over het vertrek van Van Eynde.

De nog steeds maar 24-jarige Van Eynde beleefde heel mooie tijden bij De Rouchettes en won er dus twee keer de Beker van België én twee keer het Belgisch kampioenschap. Ze speelde ook bij de Belgische jeugdafdelingen.

Nieuw avontuur voor Zoe Van Eynde

Nu gaat ze voor een nieuw avontuur. Op de sociale media kreeg ze van heel veel andere speelsters en supporters een open doekje. Zij wensen haar allemaal veel succes in haar nieuwe omgeving en uitdaging die ze gaat aangaan.

Waar Van Eynde heen zal gaan? Dat is tot op heden nog niet offiiceel bekendgemaakt en zal ze binnenkort bekendmaken. Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om haar namens Vrouwenvoetbalkrant.be ook veel succes te wensen de komende jaren. 

Aernout Van Lindt

Standard de Liège
 
 
Reacties.