'STVV verwelkomt binnenkort twee nieuwe spelers: medische tests worden afgelegd'


Foto: © photonews 09 juli 2024 06:30

Heel wat transfernieuws over STVV deze zomer. Er werd vooral al gesproken over uitgaande transfers, maar de club maakt ook werk van versterkingen.

Het is al een erg drukke zomermercato geweest bij STVV, en dat lijkt niet snel te veranderen. Matte Smets, Jarne Steuckers en Eric Junior Bocat vertrokken al, maar ook Abou Koita, Mathias Delorge en doelman Zion Suzuki lijken van club te gaan veranderen.

Maar STVV maakt ook werk van inkomende transfer. Zo zou de club al een vervanger hebben gevonden voor Suzuki, die naar het Italiaanse Parma zal vertrekken.

Die vervanger moet Leo Kokubo worden. Kokubo is een 23-jarige doelman die actief is bij Benfica, maar daar bij de B-ploeg speelt.

De Japanner is volgens Het Belang van Limburg al in België geland om zijn medische tests af te leggen. Maar daar blijft het niet bij.

Ook Zineddine Belaid staat op het punt om te tekenen. De Algerijn was al aanwezig tijdens een oefenwedstrijd van STVV. Hij zal volgens de krant de eerste officiële inkomende transfer worden.

Brandon Morren

Jupiler Pro League \\ STVV
 
 
Reacties.