Verrassend: Standard wees komst van héél ervaren middenvelder af


Foto: © photonews 10 juli 2024 09:00

Standard zet zijn zoektocht op de transfermarkt voort. De Luikenaars hebben al de komst van verschillende spelers aangekondigd en zijn nog op zoek naar andere deals om te sluiten.

Het wordt druk bij Standard. Bewust van de beperkingen van de selectie maar ook van de financiële situatie, zal de club slim moeten rekruteren.

Onlangs heeft Standard de komst van verschillende spelers aangekondigd om de selectie te versterken. Zo zijn Bosko Sutalo, Grejohn Kyei, Boli Bolingoli en Marko Bulat toegetreden tot het Luikse team.

Standard zou Ryan Jack hebben geweigerd

De selectie is nog ver verwijderd van zijn definitieve vorm, vooral met de vertrekkende spelers. Onder de spelers die aan Standard worden gelinkt, kunnen we ook de naam van Ryan Jack toevoegen.

De 32-jarige middenvelder zit zonder club sinds het einde van zijn contract bij Glasgow Rangers. Volgens La Dernière Heure is Jack aangeboden aan Standard, maar de club heeft geweigerd.

De Schotse international heeft 20 interlands gespeeld, beschikt over veel ervaring en heeft 210 wedstrijden gespeeld met de Rangers en 250 wedstrijden met Aberdeen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Standard
 
 
Reacties.