Zorgen voor Nicky Hayen groeien: alweer een ferme domper te incasseren


Foto: © photonews 10 juli 2024 16:30

Ferran Jutgla heeft deze week de training bij Club Brugge moeten verlaten met een blessure aan de schouder. Hij zou de trainingssessie weliswaar hebben voltooid, maar niet op volle kracht. En dus zijn er extra problemen voor Nicky Hayen.

De eerste wedstrijden van Club Brugge komen al snel dichterbij. Blauw-zwart zal de Belgische Supercup spelen tegen Union op 20 juli, en ze zullen al op vrijdag 26 het seizoen hervatten tegen Malinwa op de eerste speeldag.

Op dit moment traint Nicky Hayen in het Nederlandse Sint-Michielsgestel op een oefenstage. Hij kan daar niet rekenen op verschillende belangrijke spelers. Ordoñez, Skov Olsen, Jashari, De Cuyper en Skoras zijn nog niet bij de groep present.

Ondertussen zijn Bjorn Meijer en Kyriani Sabbe nog geblesseerd. De titelverdediger zal dus veel aanpassingen moeten doen aan het begin van het seizoen, en deze week kregen ze opnieuw een grote schrik tijdens de training.

Grote schrik voor Ferran Jutgla bij Club Brugge-training

Volgens Het Laatste Nieuws bleef Ferran Jutgla na een duel op training enkele minuten op de grond liggen, zijn schouder vasthoudend en van de pijn schreeuwend. De Spaanse aanvaller zou enige tijd op een bank hebben gezeten.

Daarna hervatte hij weliswaar de training, zij het niet op 100%. Een mogelijke nieuwe domper voor Club Brugge, waar de ziekenboeg al behoorlijk vol zit nog voor de competitie van start gaat. Het wordt puzzelen voor Hayen.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.