Belangrijk duel voor Mata tegen ex-club: "En nooit contact geweest met Genk"

26 augustus 2016 11:30

Je zou het midden de Europese lotingen en bekendmakingen van selecties nog gaan vergeten, maar er wordt vandaag ook gevoetbald in eerste klasse. Een Waalse derby staat op het programma.

Het duel tussen Charleroi en Eupen is voor beide ploegen een erg goede graadmeter op speeldag 5. De Zebra's kunnen mits winst (eventjes) aan de leiding komen in de stand, Eupen kan ook een sprong maken.

Rest de vraag wie de punten gaat pakken op Mambourg. Voor de Carolo's is het al de tweede Waalse derby op rij. Het moet met Stevance, Saglik, Marinos en Baume wel een aantal bepalende spelers missen.

Bij de bezoekers nog steeds geen Kenne of Timmermans, die laatste zal nog wel een hele poos buiten strijd zijn. Clinton Mata speelt tegen zijn ex-club: "Heb alles aan hen te denken", klinkt het in Het Nieuwsblad. Contacten met Racing Genk ontkent hij in alle toonaarden.

Wie pakt de punten? Een overwinning van de thuisploeg kan je 108 euro opleveren via onze gratis bonus van 60 euro. En als de bezoekers winnen? Dan loopt het al op tot 174 euro!

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Eupen
 
 
Reacties.