Afgelopen zomer kon Kara nog weg voor 7,2 miljoen, nu wil Anderlecht iets veranderen aan zijn contract

01 oktober 2016 16:34

Kara Mbodji is niet de populairste Anderlecht-speler in de kern. De Senegalees heeft redelijk wat problemen met zelfkritiek en gaat regelmatig eens in de fout. Deze zomer kon hij weg voor 7,2 miljoen en velen hadden dat aangenomen. Maar nu wil Anderlecht hem langer houden.

Anderlecht is bezig het contract van Kara te vernieuwen. De afkoopclausule die er in was opgenomen, zou Anderlecht ook uit het contract willen. Toch een opmerkelijke beslissing over een speler die deze zomer mocht vertrekken. "Ja, ik wil naar de Premier League ooit, dat is mijn droom, maar ik wou niet per se weg bij Anderlecht."

"Er zijn zaken die me pijn hebben gedaan, maar ik geloof dat er een weg is die voor mij uitgestippeld wordt door een hogere macht. Ja, ik geloof sterk dat ik het kan maken daar, want als ik geen goeie voetballer was, dan zou ik niet opgeroepen worden voor Senegal", meent hij.

Ik heb geen problemen met Weiler

Al zal hij zich wel moeten schikken naar de harde wetten van de nieuwe coach. En daar had hij het in het begin moeilijk mee. "Ik heb geen problemen met de coach. hij geeft altijd zijn mening, maar blijft ook positief. Dat is de enige manier waarop we vooruitgang kunnen boeken."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.