De duimschroeven nog wat vaster: "Georges weet hoe laat het is"

25 oktober 2016 07:31

D-day voor Georges Leekens. De trainer die al vele watertjes doorzwom weet waar hij vanavond voorstaat: winnen of buiten. Voorzitter Roger Lambrecht heeft de duimschroeven alvast nog wat vaster gedraaid...

Lambrecht gaat nog eens een verschijning maken in de kleedkamer. "Ik ga vooraf ook de spelers een keer toespreken. Dat is toch normaal, hé? Ik ga hen zeggen: Mannen, we staan voorlaatste, het wordt hoog tijd dat we punten halen. Want ik wil niet op de laatste plaats terechtkomen", aldus Lambrecht in Het Nieuwsblad.

Leekens weet wat hij moet doen tegen Oostende. “Ik heb al gebeld met de coach. Het moet beter. Tegen Waasland-Beveren was het nog behoorlijk, tegen Kortrijk zeer goed, tegen Anderlecht de tweede helft goed. Maar op Zulte Waregem was het maar een half uurtje goed. We kunnen geen goal maken én pakken weer twee goals door dekkingsfouten. Dat eerste heeft ook wel te maken met de afwezigheid van Tom De Sutter. Maar toch, dat tweede moet er uit.”

De laatste dag van Leekens op Daknam?

Lokeren scoorde niet in zeven van de elf matchen. “Ik zeg niet dat het allemaal de schuld is van de trainer. Maar Georges weet ook wel hoe laat het is, dat in zo’n situatie maar één man de boter gegeten heeft. Ik zeg het niet graag. Maar als het moet, moet het, hé."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.