Belgische pitbull zal blijven waar hij is: "Ik heb nooit spijt gehad van die beslissing"

02 december 2016 22:21

Afgelopen zomer was Chelsea erop gebrand om Radja Nainggolan toe te voegen aan hun collectie Rode Duivels, maar het mocht niet baten. Intussen is hij niet van gedacht veranderd en dus ziet het er naar uit dat hij in de Italiaanse hoofdstad zal blijven.

Chelsea zal wellicht ook in de aankomende transferperiode een belletje doen naar AS Roma voor Radja, maar hij zegt zelf niet van plan te zijn om te verhuizen.

“Ik heb beslist om hier te blijven, en ik ben blij met die beslissing," zegt een tevreden Nainggolan. "Ik heb het al vaak genoeg herhaald: we gaan hier voor altijd de zege, zoals ook ik er altijd voor ga. Ik heb nooit spijt gehad van die beslissing.”

Voorlopig zullen The Blues hun collectie Belgen niet kunnen aanvullen.

Bij Roma speelt hij op een veel hogere positie dan bij de nationale ploeg. "Ik doe wat de trainer mij opdraagt, als hij denkt dat ik het goed kan doen op die positie... Het klopt dat ik op die manier meer kansen krijg om te scoren, maar het is toch een andere rol dan wat ik gewoon ben. Ik probeer enkel uit te voeren wat de coach van mij vraagt, maar ik weet dat ik nog elke wedstrijd verbeter op die positie," besluit Nainggolan toch met enige twijfel.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Serie A \\ Chelsea \\ AS Roma
 
 
Reacties.