Raar dat deze man nog niet genoemd wordt bij Anderlecht: "Ik ken het huis"

03 december 2016 08:38

Bij Anderlecht hebben er niet veel een goed oog in dat René Weiler het tot het einde van het seizoen gaat uitzingen. Maar wie om hem te vervangen? Er werden al veel namen genoemd, maar vreemd genoeg viel die van Yves Vanderhaeghe nooit.

Vanderhaeghe is nochtans ex-speler, bewees bij Kortrijk en Oostende zijn capaciteiten en heeft een duidelijke stijl. "Zouden ze bij mij uitkomen? Deze zomer kwamen ze ook uit bij een onbekende. Bovendien is dat nu niet aan de orde", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Want Vanderhaeghe heeft het goed bij Oostende. "Een mens mag ambitieus zijn, maar ik voel me goed bij Oostende. Waarom zou ik hier trouwens geen tien jaar blijven à la Dury bij Zulte Waregem? Mijn contract loopt nog tot 2018, maar als KVO wil praten, luister ik met plezier."

Waarom zou ik hier geen tien jaar blijven à la Dury?

"Deze club is ambitieus en de sfeer is plezierig en menselijk. Soms is dat belangrijker dan de absolute top te spelen. Want als je naar Anderlecht gaat, weet je wat er op je afkomt. Ik ken het huis. Nu mogen ze al eens meer verliezen, maar na een 1-1 kan het nog crisis zijn", weet hij.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.