🎥 Barcelona betaalde 120 miljoen voor Griezmann, maar hij kan zelfs deze kans niet afwerken

12 juli 2020 13:48

We kennen allemaal de compilatiefilmpjes van voetballers die gigantische kansen missen. Meestal zijn dat dan de mindere, onbekende goden. Maar Griezmann mag daar vanaf zaterdagavond ook bijkomen met deze kans.

Barcelona won gisteren met het kleinste verschil op het veld van Real Valladolid. Maar na 20 minuten had het al 0-2 voor kunnen staan en rustig de wedstrijd kunnen uitspelen in plaats van te moeten bibberen met een kleine voorsprong. Griezmann raakte de bal echter helemaal verkeerd en miste een ongelooflijke kans.

Nog meer pech

Bij de rust werd Griezmann naar de kant gehaald voor Luis Suarez. Gestraft voor de gemiste kans leek het wel. Maar nu blijkt dat de Franse aanvaller een blessure heeft aan de quadriceps van zijn rechterbeen. Coach Setién zei dat het Griezmann zelf was die om de wissel vroeg.