Royal Antwerp FC maakt nu al alles klaar voor belangrijke afspraak met fans


Foto: © photonews 01 juni 2023 17:20

Komende zondag weten we wie de nieuwe landskampioen is. Antwerp, Union of KRC Genk zijn nog in de running voor de hoofdprijs.

Op zijn officiële kanalen laat The Great Old weten dat in amper 24 uur tijd al 9.000 supporters een ticket kochten om de laatste wedstrijd op groot scherm in de Bosuil te volgen. En daar wil de club wat tegenover zetten.

“Uiteraard gaan we zondag vol voor de winst in Genk, maar met de Beker van België al op zak en om het even of we nu 1e, 2e of 3e worden in de competitie; maandagavond verwachten we onze fans op de Grote Markt van Antwerpen. Om hen te danken voor hun onvoorwaardelijke steun”, klinkt het.

“Spelers en staf zullen om 18u30 met een open bus vanaf het Steenplein en via de Suikerrui naar de Grote Markt rijden. In het stadhuis worden zij ontvangen (19u00) door het stadsbestuur. Na de huldiging zullen onze Reds vanop het balkon met de fans verbroederen.”

Voor wie de drukte op de Grote Markt wil vermijden, staat er op het Steenplein een groot scherm waarop de huldiging live te volgen is. “We maken er maandagavond samen een groot feest van”, besluit de club.

Bjorn Vandenabeele

Antwerp
 
 
Reacties.