🎥 Machida kop van jut bij Antwerppubliek nadat hij bal opzettelijk op tegenstander trapt


Foto: © photonews 17 maart 2024 23:00

Kiko Machida speelde op verschillende manieren een hoofdrol in het duel tussen Antwerp en Union SG. Hij moest uiteindelijk na een tweede geel het terrein verlaten.

Als de play-offs brengen wat we tijdens de topper tussen Royal Antwerp FC en Union SG zagen, dan zullen het nog heel boeiende weken worden voor de Belgische competitie.

Vlak na de rust kreeg Kiko Machida een eerste gele kaart voor wel heel opzettelijk handspel. Vlak erna kwam de Japanner weer in beeld toen Jelle Bataille een stevige actie op hem maakte. Blessin schreeuwde om rood, maar de VAR hield het op geel.

Het thuispubliek was na die twee acties Machida al van heel dichtbij aan het opvolgen en toen hij net na het uur een inworp afdwong door de bal keihard op Ejuke te trappen zat het spel helemaal op de wagen. De beelden daarvan kan je hieronder bekijken.

Tweede keer geel

Het verhaal van de Japanner duurde echter niet veel langer. In de 73ste minuut moest hij het veld verlaten na een overbodige overtreding in het midden van het veld. Union scoorde met zijn tienen het openingsdoelpunt, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk nog op een gelijkspel.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Union SG
 
 
Reacties.