🎥 Ongeziene beelden: fans bestormen het veld en vallen spelers aan, Batshuayi trapt supporter neer

18 maart 2024 07:40

De fans in Turkije staan bekend om nogal hevig te zijn. Zondagavond liep het alweer helemaal uit de hand tijdens Trabzonspor-Fenerbahçe.

De wedstrijd moest al enkele keren even worden stilgelegd nadat fans allerlei voorwerpen op veld wierpen. De wedstrijd werd echter niet gestaakt.

Fenerbahçe kwam 0-2 op voorsprong en toen werden er volle bekers het veld op gegooid. Ook vuurwerk vond zijn weg naar het veld. Dusan Tadic werd geraakt door een object uit het publiek.

Trabzonspor kwam nog tot 2-2 terug. Trezeguet deed dat met een late penaltygoal. Uiteindelijk was het Rode Duivel Michy Batshuayi die op het einde nog de 2-3 kon binnenwerken.

Een spectaculaire wedstrijd, maar de taferelen die zich nadien afspeelden zorgden ervoor dat het na de wedstrijd minder over de stand zal gaan.

Fans van Trabzonspor liepen het veld op en sommigen leken zelfs in intentie te hebben om de bezoekende spelers te slaan. Maar die konden zich goed verzetten. Batshuayi pakte uit met een trap alsof hij al jarenlang een gevechtssport beoefent.

Brandon Morren

Fenerbahçe \\ Trabzonspor
 
 
Reacties.