Vrouwen 2B: KV Mechelen haalt uit tegen STVV en zet nieuwe stap richting titel


Foto: © photonews 18 maart 2024 19:10

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal is de fase van de waarheid steeds dichterbij aan het komen. KV Mechelen lijkt op weg naar de titel, wat gebeurde er afgelopen voetbalweekend allemaal? Het overzicht!

Stilaan komen we echt wel steeds meer in de fase van de waarheid. Na dit weekend zijn er nog amper drie speeldagen te spelen, al heeft Vosselaar wel nog een wedstrijd of twee minder gespeeld. 

Mechelen haalt uit tegen STVV

KV Mechelen B won dit weekend op eclatante wijze tegen STVV. Het scoorde liefst zeven keer en mag zo de champagne bijna ontkurken. Iluna Oostens opende al snel de score en maakte op het kwartier een tweede doelpunt.

Ook Tille Boels scoorde snel twee keer, terwijl ook Luka Sannen goed bij schot was. Bij de rust was het al 5-0, dankzij de ingevallen Lise Bal en nog een keertje Sannen bleef de machine maar draaien. Lisa Wauters scoorde voor de bezoekers.

Bilzen United blijft op acht punten in de stand

Bilzen United won ook met ruime cijfers, met 4-0 van Bosdam Beveren. Shana Rais opende snel de score, ook onder meer Emily Dirx wist alweer te scoren. In de stand blijft Bilzen zo op acht punten van leider Mechelen B, maar met nog drie speeldagen voor de boeg lijkt de titel stilaan weg voor de Limburgers. 

Andere winnaars van het weekend waren Melsele en Kontich. Loenhout en Lierse Kempenzonen hielden het dan weer op een 0-0 gelijkspel. Vooral Kontich deed zo een goede zaak en kan weer wat vrijer ademen onderaan.

Aernout Van Lindt

KV Mechelen
 
 
Reacties.