🎥 Het geluk van de kampioen? Speler Genk moet door het stof na monumentale blunder tegen Club Brugge

Club Brugge kwam in Genk op voorsprong in de eerste helft door een monumentale blunder van Mark McKenzie. Hij vergat een voorzet van Sabbe weg te koppen, waardoor die pardoes in doel belandde.

Woensdag had Club Brugge in eigen huis indruk gemaakt tegen KRC Genk, in de 'terugwedstrijd' op zondag wilden ze nog een keertje hetzelfde doen. In een moeilijke eerste helft viel de 0-1 vijf minuten voor tijd helemaal uit de lucht.

Mark McKenzie miskeek zich compleet op een schijnbaar ongevaarlijke voorzet van Sabbe. Hij kopte de bal niet weg, waardoor ook Maarten Vandevoordt helemaal verrast was. En zo ging de bal tegen de touwen, waardoor blauw-zwart met 0-1 de rust in kon.

Op de sociale media waaronder X regende het meteen reacties. De verdediger van KRC Genk werd daarbij niet gespaard voor zijn blunder. Velen vroegen zich af het mogelijk is op zo'n moment naast de bal te koppen.

Anderen waren dan weer blij dat Club Brugge op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van een jeugdproduct. Sommigen zien er een reden in dat blauw-zwart dit seizoen alsnog de titel zal gaan pakken.