• Bundesliga-Belgen maken zich op voor herneming: "Ik kan me niet voorstellen dat je op een veld staat met een mondmasker met een hartslag van 180"
Bundesliga-Belgen maken zich op voor herneming: "Ik kan me niet voorstellen dat je op een veld staat met een mondmasker met een hartslag van 180"

In tegenstelling tot bijvoorbeeld België en Nederland ziet het er naar uit dat de bal in de Bundesliga weldra weer zal rollen. De streefdatum tot dusver is nog steeds 9 mei in Duitsland. De trainingsintensiteit wordt dan ook opgeschroefd.

  • 'Supertalent Havertz heeft zijn droombestemming uitgekozen, maar Leverkusen houdt halsstarrig vast aan torenhoge vraagprijs'
'Supertalent Havertz heeft zijn droombestemming uitgekozen, maar Leverkusen houdt halsstarrig vast aan torenhoge vraagprijs'

Door de coronacrisis verwachten specialisten een bijzonder rustige transferzomer. Alleen de allergrootste clubs zullen nog hard kunnen toeslaan op de transfermarkt. Kai Havertz is ongetwijfeld een speler die die categorie van clubs nauwlettend in het oog houden.