• Onduidelijkheid troef in het amateurvoetbal: "Moeten spelers zich voorbereiden op paar weken of paar maanden zonder voetbal?"
Onduidelijkheid troef in het amateurvoetbal: "Moeten spelers zich voorbereiden op paar weken of paar maanden zonder voetbal?"

In de hoogste amateurklasse en alle niveaus daaronder ligt het voetbal, net zoals bij de profs, stil. Geen matchen meer tot en met 30 april en ook geen collectieve trainingen tot 3 april.

  • Het Patro Eisden van Stijnen wil niets forceren nu er mogelijk plaatsjes vrijkomen in 1B: "We moeten nog stappen zetten en willen niet kunstmatig promoveren"
Het Patro Eisden van Stijnen wil niets forceren nu er mogelijk plaatsjes vrijkomen in 1B: "We moeten nog stappen zetten en willen niet kunstmatig promoveren"

Alle competities in ons land liggen minstens nog tot 30 april stil en er gaan zelfs al stemmen op dat er dit seizoen helemaal niet meer gevoetbald wordt. In dat geval zitten we volgend jaar met minstens 18 ploegen in 1A en komen er extra plaatsen bij in 1B. Een kans voor Patro Eisden Maasmechelen?