• Roeselare-kapitein ziet penibele situatie met lede ogen aan: "Spelers komen bij mij met hun vragen, maar ik kan hen geen antwoord bieden... heel frustrerend!"
Roeselare-kapitein ziet penibele situatie met lede ogen aan: "Spelers komen bij mij met hun vragen, maar ik kan hen geen antwoord bieden... heel frustrerend!"

Niet enkel Lokeren verkeert in moeilijk vaarwater. Ook de op een na laatste uit de Proximus League, Roeselare, heeft het financieel moeilijk. De West-Vlamingen moeten tegen vier april zo'n 1,5 miljoen euro vinden om de proflicentie voor volgend seizoen rond te krijgen.

  • Sporteconoom wijst clubs die geen financiële buffer hebben met de vinger: "Zij zullen opnieuw smeken voor overheidssteun. Onterecht."
Sporteconoom wijst clubs die geen financiële buffer hebben met de vinger: "Zij zullen opnieuw smeken voor overheidssteun. Onterecht."

Verschillende profclubs hebben het financieel niet gemakkelijk en ondervinden de nodige problemen om volgend seizoen aan een licentie voor profvoetbal te geraken. Sporteconoom Trudo Dejonghe toont weinig medelijden.