• De zoektocht naar de laagste stamnummers: 37, 65 & 3245: voetbal in de hoofdstad van Limburg, met ex-bondscoach als gewezen speler
De zoektocht naar de laagste stamnummers: 37, 65 & 3245: voetbal in de hoofdstad van Limburg, met ex-bondscoach als gewezen speler

Heel veel teams verwijzen graag naar hun stamnummer om de authenticiteit of oudheid van hun club in de verf te zetten. Bij de laagste stamnummers (en dus de oudste clubs) zijn vele teams echter al verdwenen. De komende maanden grasduinen wij in het verleden. Deze week: 37. Hasselt.

  • Stijn Stijnen maakt indruk in de hoogste amateurklasse: "Zo'n winnaarsmentaliteit... dat heb ik nog nooit gezien bij een trainer"
Stijn Stijnen maakt indruk in de hoogste amateurklasse: "Zo'n winnaarsmentaliteit... dat heb ik nog nooit gezien bij een trainer"

Het is al even geleden dat we op het hoogste niveau afscheid hebben genomen van doelman Stijn Stijnen. Dezer dagen is de gewezen Brugge- en Beerschotman aan de slag als trainer en hij boekt successen. Patro-verdediger Wouter Corstjens is onder de indruk van zijn coach.