• Hoe Ben Foster als jongeling bij Manchester United onder indruk was van ploeggenoot: "Ik was zo ongelooflijk bang voor hem"
Hoe Ben Foster als jongeling bij Manchester United onder indruk was van ploeggenoot: "Ik was zo ongelooflijk bang voor hem"

Op zijn 37ste keept Ben Foster nog steeds in de Premier League, meer bepaald bij Watford. Vijftien jaar geleden speelde hij voor Manchester United, waar hij als jonge doelman de ogen uitkijk bij al de sterren die op Old Trafford rondliepen.

  • Transfers beginnen op gang te komen in de Premier League: Watford heeft met haar eerste versterking een mix van Pogba en Kanté binnengehaald
Transfers beginnen op gang te komen in de Premier League: Watford heeft met haar eerste versterking een mix van Pogba en Kanté binnengehaald

Hoewel er op dit moment nog niet duidelijk is wat er zal gebeuren met het voetbal in de Premier League, zijn de ploegen al wel bezig met de toekomst. Zo heeft Watford met Pape Gueye haar eerste versterking voor volgend seizoen beet.