• Het rapport van de redactie: 13 - Eupen voldeed volledig aan de verwachtingen: niet goed, maar zonder problemen erin gebleven
Het rapport van de redactie: 13 - Eupen voldeed volledig aan de verwachtingen: niet goed, maar zonder problemen erin gebleven

Onze redactie is niet blijven stilzitten in afwachting van de slotspeeldag, als die er überhaupt nog komt. Aangezien er nog weinig aan de stand zal veranderen hebben we per ploeg een balans opgemaakt en ze vergeleken met onze prognose. Vandaag is het aan het nummer 13: Eupen.

  • Bij Eupen kregen ze al snel signaal dat iedereen werd doorbetaald: "Zou me wat generen mocht de belastingbetaler ervoor moeten opdraaien"
Bij Eupen kregen ze al snel signaal dat iedereen werd doorbetaald: "Zou me wat generen mocht de belastingbetaler ervoor moeten opdraaien"

Terwijl er bij veel ploegen in de rechterkolom werd nagedacht over technische werkloosheid voor de spelers, was daar bij Eupen nooit sprake van. De spelers en ook de medewerkers van de club kregen al snel het signaal dat de club een inspanning wou doen.