• Schrijnende toestanden bij Roeselare: "Wij zijn Club Brugge niet, sommige spelers hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen"
Schrijnende toestanden bij Roeselare: "Wij zijn Club Brugge niet, sommige spelers hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen"

SV Roeselare zit in de problemen. Ze kregen al een negatief advies over hun licentie en woensdag valt het verdict bij de Licentiecommissie. Daarna kunnen ze nog naar het BAS. Voor de spelers is het in ieder geval een moeilijke periode.

  • Roeselare-kapitein ziet penibele situatie met lede ogen aan: "Spelers komen bij mij met hun vragen, maar ik kan hen geen antwoord bieden... heel frustrerend!"
Roeselare-kapitein ziet penibele situatie met lede ogen aan: "Spelers komen bij mij met hun vragen, maar ik kan hen geen antwoord bieden... heel frustrerend!"

Niet enkel Lokeren verkeert in moeilijk vaarwater. Ook de op een na laatste uit de Proximus League, Roeselare, heeft het financieel moeilijk. De West-Vlamingen moeten tegen vier april zo'n 1,5 miljoen euro vinden om de proflicentie voor volgend seizoen rond te krijgen.