STVV met jeugd en geloof: "Lokeren is te pakken"

23 april 2016 11:00

Lokeren zes punten en STVV slechts één schamel puntje tot dusver in play-off 2. De Kanaries willen daar vanavond verandering in brengen als beide ploegen elkaar treffen op Stayen.

STVV-coach Chris O'Loughlin heeft al een duidelijk plan. "We gaan alles geven en de jeugd krijgt opnieuw zijn kans. Ik ben er 100% van overtuigd dat de geselecteerde jongens gebrand zijn op de overwinning. Sporting Lokeren is te pakken en we spelen met het thuisvoordeel."

In Lokeren heeft Georges Leekens dan weer de ambitie om de hele boel nog te winnen. "Het komt er nu op aan de rol niet te lossen. Winnen op Sint-Truiden zal natuurlijk niet makkelijk zijn, maar als we de drie punten pakken, gaan we op zijn minst als co-leider naar Charleroi", aldus Leekens;

Leekens moet wel een hoop jongens missen: Persoons en Ngolok zijn nog even uit, maar ook Melnjak (pubalgie), Creemers (operatie knie) en de twee Brazilianen Carlos en Coelho ontbreken.

Gokje wagen?

Beide ploegen zijn echt aan elkaar gewaagd qua kansen bij Unibet, maar er zijn zoveel mogelijkheden. Zo krijgt u als Mijat Maric scoort 11 keer uw inzet terug. En dat is niet zo ondenkbaar, want de verdediger lapt er per seizoen wel een aantal in.

Redactie

Sporting Lokeren \\ STVV
 
 
Reacties.