Refaelov steekt de loftrompet op: "Hij is de beste verdediger van de competitie"

25 april 2016 10:47

Club Brugge moest tegen Zulte Waregem de verliezen tegen Anderlecht en Racing Genk wegspoelen en deed dat met overtuiging. Blauw-zwart kon weer rekenen op sterkhouders Lior Refaelov en Björn Engels die terug uit blessure kwamen.

Club Brugge, met Lior Refaelov en Björn Engels terug in de kern, speelde Zulte-Waregem moeiteloos van de mat. De wedstrijd eindigde in een 5-0 zege, Club Brugge blijft zo alleen aan de leiding in de Jupiler Pro League. Björn Engels had weinig opknapwerk te verrichten tegen Essevee, maar maakte desondanks weer een sterke indruk centraal achterin.

Beste van de Pro League

Hopelijk kan hij fit blijven -Lior Refaelov

"Hij is de beste verdediger in de competitie", zegt ploegmaat Refaelov lovend over de pas 21-jarige verdediger van Blauw-zwart. "Hopelijk blijft hij fit", aldus de Israëliër in Het Nieuwsblad.

Verder liet Refaelov zijn grote appreciatie blijken voor de fans van Club: "Zelfs wanneer ik niet speel, voel ik veel steun van onze supporters. En dat is leuk", bekent de 29-jarige middenvelder. "Zo ben je nog meer gemotiveerd om het goed te doen en belangrijk te zijn."

Sean Raab

Club Brugge
 
 
Reacties.