OH Leuven blikt al vooruit naar volgend seizoen en wel op deze wijze

29 april 2016 14:05

Het A-team van OH Leuven in de Super League speelt nog vier wedstrijden in play-off 2, het B-team neemt al afscheid van de competitie in eerste nationale. Ondertussen wordt al werk gemaakt van de toekomst.

Voor de laatste wedstrijd in trekt Jong OHL naar Saint-Ghislain nabij de Franse grens. "Onze jonge meiden hebben er nog steeds de moed in. Hun voorbije leerperiode laat het beste verhopen voor de toekomst. Wij kijken uit naar het komende seizoen", klinkt het bij OH Leuven.

Ondertussen wordt ook de toekomst al voorbereid bij OH Leuven. Het licentiedossier wordt deze week ingediend, de club verwacht geen problemen en wil verder bouwen aan een competitieve vrouwenploeg. "In dit overgangsseizoen hebben we veel leergeld betaald."

Toch zien ze bij OHL de toekomst positief in: "Er werden elke week stappen voorwaarts gezet en van deze groei willen we volgend seizoen de vruchten plukken. De vele U17 en U19 Red Flames in de kern zijn het bewijs van de goede opleiding in de vrouwenploegen, en zij zullen mee de ruggengraat vormen van de vrouwenploegen van OHL."

De sportieve staf van OH Leuven zal er in 2016-2017 als volgt uitzien:

Hoofdtrainer: Niki Decock
Hulptrainer: Sacha Broos
Keeperstrainer: Thierry Moyson
Trainer Jong OHL: Jan Bergans

Teammanager A-ploeg: Mady Gybels
Teammanager Jong OHL: Danny Proost
Coördinator: Maarten Timmermans

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ KRC Genk Ladies \\ Dames OHL B
 
 
Reacties.