De boodschap bij Mechelen is duidelijk: "We hebben een week om beter te doen"

02 mei 2016 10:31

KV Mechelen speelde tegen STVV niet zijn beste wedstrijd van het seizoen. En toch kan het volgende week alsnog de poule winnen van play-off 2. Al zal het dan uit een erg ander vaatje moeten tappen.

"Onze eerste helft was bijzonder zwak", opende Aleksandar Jankovic. "De tweede helft was het beter qua energie, maar de kwaliteit was er echt niet. We verdienden maximum een puntje vandaag, het was gewoon niet goed: te trage balcirculatie, weinig beweging in de loopacties, ..."

Toch kan Malinwa de groep nog steeds winnen: "Dat kan inderdaad nog steeds. Maar dan zal het wel beter moeten en met een andere mentaliteit. En als we het niet halen, hebben we het enkel en alleen aan onszelf te danken", aldus nog de coach van KV Mechelen. "We hebben 7 dagen om veel beter te doen."

Zeven dagen om veel beter te doen - Aleksandar Jankovic

De spelers denken er hetzelfde over: "We moeten nu alles op de match in Lokeren zetten, we moeten er blijven voor gaan.Tot in de 94e minuut is het niet gedaan. Die belofte hebben we voor de play-offs gedaan en daar houden we ons aan", klinkt het bij doelpuntenmaker Steven De Petter.

Dalibor Veselinovic treedt hem bij: "We hebben nog een wedstrijd waarin we ons kunnen tonen. Het zal een beetje alles of niets zijn in Lokeren, maar we moeten vooral naar onszelf kijken."

Aernout Van Lindt

STVV \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.