Maud Coutereels kan al 7e titel pakken bij Standard

18 mei 2016 20:51

Het einde van een tijdperk lijkt nabij: Maud Coutereels speelt al 13 seizoenen voor de Rouchettes van Standard, maar het is nog maar de vraag of daar ook nog een vervolg aan komt.

De erelijst van Maud Coutereels - speelster bij Standard en de Belgian Red Flames - is ellenlang. 1 BeNe League, 3 Belgische Bekers, 6 Belgische titels, ... In 13 jaar Standard heeft ze veel prijzen gepakt.

Daar kan vrijdag nog een extra Belgische titel bijkomen. Als Standard niet verliest in Anderlecht, dan is de titel sowieso binnen en is het tevens de 6e titel op rij voor Coutereels en co. Daarvoor speelde ze twee jaar bij Onoz en twee jaar bij Rode Ster Belgrade.

Nooit sprake geweest van het stoppen van een samenwerking

Daarna stopt het avontuur echter mogelijk, want Coutereels heeft tot op heden geen contractverlenging bij Standard te pakken. De Rouchettes blijven inzetten op de jeugd, maar spreken tegen dat er sprake is van een einde in het huwelijk tussen Coutereels en Standard.

"Er is nooit sprake van geweest dat de wegen tussen Maud en ons zouden scheiden", aldus de vrouwen van Standard in een reactie.

Redactie

Standard de Liège \\ Anderlecht
 
 
Reacties.