Gent-spelers geloven er nog in: "Tweede plaats is nog mogelijk"

19 mei 2016 23:42

Na de Gentse zege bij Oostende én de nederlaag van Anderlecht in Genk heeft AA Gent opnieuw een waterkansje op de tweede plaats. Het verstand zegt: 'Eerst die derde plaats veilig stellen', het hart wil naar de Champions League.

Coulibaly knalde Gent naar de zege en hoopt misschien wel het hardst op die tweede plaats. "Met mijn voetblessure was het niet makkelijk vandaag, maar ik hoop dat de pijn niet voor niets geweest is", aldus de spits die uiteraard goeie herinneringen heeft aan de Champions League.

Winstpremie voor Zulte Waregem? Die hebben ze vorige week al gekregen -Thomas Foket

"Die tweede plaats is nog steeds mogelijk, hé. Zolang het mogelijk is, moet je daarvoor gaan. We mogen er niet teveel aan denken en we moeten ons concentreren op Genk, maar toch", aldus de man van de winning goal tegen Lyon en nu ook Oostende.

Ook Thomas Foket hoopt er nog in. "Zeg nooit nooit in het voetbal. De mogelijkheid is er. Of we aan Zulte Waregem (de tegenstander van Anderlecht, nvdr.) een winstpremie gaan geven? Dat hebben we vorig weekend al gedaan", sloot de rechtsachter af met een knipoog.

Redactie

KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.