Overzicht oefenmatchen 20/7: Anderlecht zet Heerenveen opzij, Club gaat zwaar onderuit tegen Roeselare

20 juli 2016 21:34

Woensdagavond werden er heel wat oefenwedstrijden afgewerkt door de Belgische eerste- en tweedeklassers. Hier vindt u een overzicht van alle gespeelde matchen.

RSC Anderlecht - Heerenveen 3-1

Anderlecht heeft in een oefenwedstrijd in het eigen Astridpark het Nederlandse Heerenveen opzij gezet. Het wedstrijdverslag kan u hier lezen.

SV Roeselare - Club Brugge 3-1

Club Brugge verging het minder goed. Preud'homme zette een onuitgegeven elftal tussen de lijnen en dat ging met 3-1 onderuit op Schiervelde. Roeselare kwam 3-0 voor via ex-Bruggeling Thibaut Van Acker. Grisez en Zolotic diepten de score uit.

Diep in de tweede helft kon de jonge Kroaat Fran Brodic toch nog tegenprikken voor de landskampioen. Maar Club ging wel met 3-1 de boot in, een slechte repetitie met het oog op de Supercup van volgende week.

Deinze - Lokeren 0-2

Aanvaller Ayanda Patosi opende de score voor de Waaslanders. Marko Miric kopte een kwartier voor tijd de 0-2 in doel, dat was ook de eindstand in Deinze.

OHL - KV Mechelen 1-1

De thuisploeg kwam op achterstand tegen de eersteklasser, maar jeugdproduct Simon Bracke scoorde de gelijkmaker voor de Leuvenaars. Meer daarover hier.

Overige uitslagen:

Union - Sporting Charleroi 1-2
Beerschot-Wilrijk - KV Oostende 1-1

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Champions League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Heerenveen \\ Sporting Lokeren \\ SK Deinze \\ Roeselare \\ OH Leuven \\ KV Mechelen \\ _LOKEREN KSC
 
 
Reacties.