Boskamp en De Vlieger snappen niet wat bij Genk aan de gang is: "Zó weinig krediet" & "Die situatie is toch niet houdbaar?"

29 juli 2016 08:40

KRC Genk wordt door heel wat mensen gezien als een outsider voor de titel in de Jupiler Pro League. Peter Maes kan grotendeels een beroep doen op zijn kern van vorig jaar en bovendien zijn enkele jongens nu al wat meer ingewerkt. Maar is het wel allemaal peis en vree in de Luminus Arena?

Volgens analist Johan Boskamp niet. “Hoe zit het daar tussen de Peet (Maes, nvdr.) en Janssen en De Condé? Dat is toch niet houdbaar?”, vraagt de Nederlander zich luidop af in Het Nieuwsblad.

“Maes tégen Janssens en De Condé, heb ik begrepen”, pikt Geert De Vlieger in. “Maar wat boven gebeurt mag toch niet spelen? Als je puur kijkt naar de spelers die er rondlopen, zie ik veel kwaliteit. En Maes heeft daar toch goed werk meer verricht”, is Gilles De Bilde dan weer van mening.

"Ik snap niet hoe zo'n relatie is ontstaan" - Geert De Vlieger

De Vlieger begrijpt dan ook niet waarom Maes niet meer vertrouwen krijgt bij Genk. “Ik snap echt niet hoe in Genk, na wat Maes er op één jaar heeft neergezet, zo’n relatie is ontstaan. Zó weinig krediet! Als je ziet vanwaar Genk kwam…”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.