Faysel Kasmi is eindelijk weer thuis: "Die keuze voor Cyprus begrijp ik nog steeds niet, ik wilde in de winter al terug naar Lierse"

02 augustus 2016 08:44

Na een moeilijk seizoen met passages langs Standard en het Cypriotische Omonia Nikosia keerde Faysel Kasmi terug naar Lierse, zijn thuis. Bij de Pallieters herwon de 20-jarige middenvelder zijn vertrouwen.

"Vertrouwen is alles bij een voetballer", vertelt Kasmi in gesprek met Voetbalkrant.com. "Bij Lierse voel ik me thuis, door samen met mijn voetbalkameraden op het veld te staan..."

Kasmi heeft er een jaar opzitten om snel te vergeten. "De eerste maanden bij Standard verliepen goed, maar na de verandering van trainer (Ferrera voor Muslin, red.) ging het wat moeizamer."

Ik denk dat we dit jaar tot veelbelovende dingen in staat zijn - Faysel Kasmi

"Nadien trok ik naar Cyprus, een keuze die ik nog steeds niet goed begrijp. Ik liet me wel adviseren, maar ik stond niet voor de volle honderd procent achter die overstap. Ik wilde eigenlijk in de winter al terugkeren naar Lierse."

Met enkele maanden vertraging landde Kasmi toch weer op het Lisp. "Hier kan ik weer met mijn vrienden voetballen, die mijn acties goed aanvoelen. We werken hard voor elkaar en trachten elkaars fouten recht te zetten. Ik denk dat we dit jaar tot veelbelovende dingen in staat zijn."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Lierse SK \\ Standard
 
 
Reacties.