Mourinho wijst naar ref na nederlaag: "Daar is geen discussie over mogelijk"

18 september 2016 19:30

Bij KRC Genk waren ze na de nederlaag tegen Anderlecht woedend op scheidsrechter Lardot, maar ook na Watford-United was de ref de kop van jut. Al is Mourinho natuurlijk lang niet aan zijn proefstuk toe op dat vlak.

Drie nederlagen op rij: José Mourinho is het niet meer gewoon. Het is zelfs al van zijn periode bij Porto (in 2002) geleden dat het hem overkwam. En dat The Special One geen goede verliezer is, weten we natuurlijk ook al langer.

Al besefte hij ook wel dat het gewoon beter moet bij zijn spelers. "Ik was totaal niet tevreden over de eerste helft", aldus José Mourinho. En dat moet veranderen: "Daar heb ik wel de controle over."

De arbitrage: dat heb je als coach niet in de hand. "Over de fouten van de arbitrage heb ik geen controle. Ik kan niets doen om dat te verbeteren."

Over welke fouten had hij het? In eerste instantie een overtreding op Martial in de fase die leidde naar de 1-0 van Capoue. "Daar is geen discussie over mogelijk, geen controverse. De situatie is duidelijk, net als vorige week tegen Manchester City."

Caroline Tonnelier

Premier League \\ Manchester United \\ Watford
 
 
Reacties.