Beginnen Genk en STVV al te zweten? Stijn Stijnen heeft serieuze ambities met Sporting Hasselt

21 september 2016 14:40

Stijn Stijnen is ambitieus. De voormalige Rode Duivel is tegenwoordig hoofdtrainer van Sporting Hasselt en durft luidop dromen van een rooskleurige toekomst voor zijn ploeg.

“Ik snap die mensen niet die zeggen dat tweede klasse - want dat is nu ongeveer het niveau - voldoende is. Gaan we dan bewust verliezen? Ik zie geen enkele reden waarom eerste klasse in Hasselt niet zou kunnen”, zegt Stijnen in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Stijnen hoopt op termijn dan ook in de Jupiler Pro League aan de slag te kunnen met Sporting Hasselt. “Als je voorzitter van een voetbalclub uit een dorpje bent en je komt met zo'n praat af, dan kan je zeggen: jongen, leef eens in de realiteit. Maar in Hasselt, de hoofdstad van Limburg? Een stad waar iedereen heel graag komt? Waarom zou die niet de ambitie mogen hebben om hetzelfde te bereiken als Westerlo?”

Derde club van Limburg

“Hasselt moet op korte termijn de ambitie hebben om de derde club van Limburg te zijn. Er is geen enkele reden om bang te zijn van Lommel of Patro Eisden. En op de langere termijn moet je concurreren met KRC Genk en STVV. Binnen een jaar of tien, spreek ik dan.

Beker van België \\ Sporting Hasselt \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.