Onze mening: drie elleboogjes, Reviewcommissie zal zijn werk hebben

26 september 2016 11:15

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 8 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de Reviewcommissie zal dus zijn werk hebben bij het nakijken.

Verstraete en Buffel

Beginnen doen we bij Verstraete en Buffel, die 90 minuten lang met elkaar in de clinch gingen. Elkaars integriteit hebben ze niet in gevaar gebracht, maar een paar keer was er wel de intentie tot een elleboogje. Benieuwd wat ze daar mee gaan doen, maar we verwachten geen oproepingsbevel.

Kotysch en Coulibaly

Dat verwachten we wel vanuit de match tussen Gent en STVV. Liefst twee elleboogjes werden daar genoteerd, met Kotysch een keer als dader en een keer als slachtoffer. Coulibaly mag blij zijn na de bloedneus die hij de verdediger schonk, terwijl hij zelf Rinne met een fikse charge bewust neerhaalde.

Adam Marusic

En dan is er ook nog Adam Marusic, die ver uit het gezichtsveld van de ref in Charleroi - KV Oostende zich revancheerde op Diandy. Als de beelden dat gezien hebben, mag ook de back/winger van Oostende een straf verwachten.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren \\ Congo DR
 
 
 
Reacties.