Club Brugge kan Champions League (eindelijk) afsluiten, maar bij één speler ligt 0 op 18 zwaar op de maag: "Ik vind het niet kunnen"

08 december 2016 12:21

Een marteling. Daar leek de campagne in de Champions League van Club Brugge af en toe op. Blauw-zwart kon zich niet aanpassen aan het niveau in het kampioenenbal en eindigde - mede door pech - laatste in zijn poule met 0 op 18. Bij Boli Bolingoli lag de uitschakeling toch zwaar op de maag.

“De trainer gaf een kans aan de jongens met minder speelminuten op de teller. Het is jammer dat ons niet konden tonen”, stak Bolingoli van wal. “We hebben niet genoeg ons best gedaan om te tonen dat we het verdienen om in de ploeg te staan.”

De teleurstellende Champions Leaguecampagne is voorbij, Club Brugge kan het hoofdstuk afsluiten. Al ligt de 0 op 18 wel zwaar op de maag bij Bolingoli. “Ik had er meer van verwacht.”

"Het is zonde dat we deze campagne zo moeten afsluiten" - Boli Bolingoli

“Het is zonde dat we deze campagne zo moeten afsluiten. Nul punten na zes groepswedstrijden in de Champions League: ik vind het niet kunnen. Meer kan ik er niet over zeggen”, aldus de jonge linkerflankspeler.

Timothy Collard

Champions League \\ Club Brugge \\ FC København
 
 
Reacties.