Wag (en voetbalster) van KVO-speler troeft dochter van coach af in Miss België, Coucke amuseert zich rot ... en familie van Ijzeren Briek doet het: "Het leek wel In de Gloria, maar titel is nu voor KVO!"

14 januari 2017 23:10

Vanavond werd Miss België gehouden. Met Romanie Schotte hebben we een verrassende winnares uit Brugge te pakken, terwijl de vriendin van een KVO-speler als vijfde eredame eindigde. Ook de coach van een coach bij Oostende eindigde in de top-12. En Marc Coucke? Die twitterde.

Maithe Rivera Armayones is een 18-jarige speelster van Wolvertem-Merchtem die ook gaat voor de titel van Miss België 2017. Op 14 januari was de finale en de vriendin van Mathias Bossaerts van KV Oostende werd uiteindelijk vijfde eredame.

5 MORE DAYS ?MB01 -> 6665! #finale #missbelgium #cicrazy

Een foto die is geplaatst door MAITHE RIVERA ARMAYONES (@maitherivera) op

Daarmee deed ze beter dan Ellen Caen, de dochter van Gino Caen - assistent-coach bij KV Oostende. Ook zij haalde wel de top-12. Maar de eindzege was voor Romanie Schotte, verre familie van Ijzeren Briek Schotte.

Een hoofdrol was er verder voor een twitterende Marc Coucke, die zich opnieuw rot amuseerde, zoveel is duidelijk. Al was het niveau van de avond niet meteen waanzinnig te noemen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.