Teken aan de wand? Origi zit niet eens op de bank bij Liverpool

23 augustus 2017 20:22

Enkel een terugwedstrijd tegen het Duitse Hoffenheim staat nog tussen Liverpool en de groepsfase van de Champions League. Jürgen Klopp en zijn spelers snakken naar die groepsfase, maar Divock Origi blijft wellicht met een dubbel gevoel achter...

Origi zit vanavond (woensdag, nvdr.) namelijk niet eens op de bank bij Liverpool. Onze landgenoot werd gepasseerd door Klopp, die als bankzitters de voorkeur geeft aan andere spitsen zoals Daniel Sturridge en Dominic Solanke.

In het basiselftal van Klopp geraken is sowieso al moeilijk, met al het aanvallende geweld dat Liverpool rijk is. Roberto Firmino speelt als nummer 9, terwijl jongens als Mohamed Salah en Sadio Mane de flanken bestrijken. En dan is Philippe Coutinho er omwille van de geruchten omtrent een overstap naar FC Barcelona nog niet eens bij.

Uitleenbeurt?

Dat Origi nu zelfs helemaal wordt gepasseerd door Klopp, is een duidelijk teken aan de wand. Het is maar de vraag of de Rode Duivel dit seizoen veel speelminuten zal maken, zelfs als Liverpool in de Champions League speelt. Misschien brengt een uitleenbeurt wel soelaas.

Timothy Collard

Champions League \\ Liverpool FC \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.