Pech voor Gent en Oostende? Nu gaat buitenlandse ploeg zich mengen in strijd om Michel Preud'homme

29 september 2017 18:05

Zou Michel Preud'homme dan toch niet naar Gent of Oostende trekken? De ervaren trainer zou gegeerd zijn door beide ploegen, maar gaf eerder al aan niet meer voor een andere Belgische ploeg aan de slag te willen gaan. Nu zou er echter een buitenlandse ploeg geïnteresseerd zijn in de ex-Bruggeling.

Michel Preud'homme gaf eerder al aan Peter Vandenbempt aan dat hij wellicht niet meer in België aan de slag gaat als hoofdcoach.

"Zeg nooit nooit, maar ik denk niet dat ik ooit een andere club zal trainen in België", aldus de ex-trainer van onder meer Club Brugge.

Ik denk niet dat ik ooit een andere club zal trainen in België

"Misschien dat ik ooit een half jaar als vriendendienst iemand uit de nood help, maar ik zie het niet meer zitten om een groot project bij een Belgische club op poten te zetten", gaf hij aan. Wie weet staat de deur dus nog op een kiertje voor Gent en Oostende.

De kans dat hij in het buitenland gaat werken lijkt dus groter. En volgens diverse bronnen, waaronder Fotomac en Günes, zou Trabzonspor geïnteresseerd zijn om de ervaren trainer te contracteren. De ploeg van onder andere Belgisch talent Bongonda staat momenteel op de 9e plaats in het klassement, maar zou hoger willen mikken.

Robin Van de Casteele

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Trabzonspor \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.