Harry Kane wil het niet laten glippen: "Ik wil alles spelen, ook tegen Litouwen"

07 oktober 2017 16:46

Wat een weken heeft Harry Kane achter de rug. De aanvaller van Tottenham scoorde altijd en overal, ook bij de nationale ploeg. Nu Engeland gekwalificeerd is voor het WK zou hij van wat rust kunnen genieten, maar zo zit de spits blijkbaar niet in elkaar.

Kane is naar bondscoach Gareth Southgate gestapt om hem te vragen te mogen spelen dinsdag tegen Litouwen. Ondanks het feit dat Tottenham in acht dagen tijd tegen Bournemouth, Real Madrid en Liverpool moet spelen.

"Misschien voelde het zo wel toen ik jonger was en zeven-acht keer scoorde in één wedstrijd", zei Kane. "In mijn professionele carrière heb ik zo'n periode nog niet gekend. Ik voel me fantastisch, ik verwacht elke wedstrijd te scoren en wil ook scoren. Ik wil gewoon blijven doorgaan. September was fantastisch, oktober kan nog beter worden."

En dus wil hij blijven staan. "Ik wil elke wedstrijd spelen. Elke match voor Engeland is belangrijk. Als de coach me laat spelen, zal ik er staan. En hopelijk nog een paar goals maken." In zijn laatste 9 matchen voor Tottenham en Engeland scoorde Kane maar liefst 14 keer.

Johan Walckiers

Engeland \\ Litouwen
 
 
Reacties.