Louwagie razend op videoref: "Als ze de ballen niet hebben, moeten ze ermee stoppen"

27 oktober 2017 23:30

AA Gent voelde zich tijdens en na de wedstrijd stevig bekocht. Delferiere en de videoref misten immers minstens één duidelijk strafschop.

Amara Baby sloeg immers duidelijk de bal naar beneden met de hand in de absolute slotfase. 'Hij was aan het volleyballen', hoorden we hier en daar. Ook Algemeen manager Michel Louwagie nam geen blad voor de mond.

"Bij de eerste fase was er nog twijfel, maar die laatste is duidelijk. Iederéén zag het. Er was een Videoref aanwezig, die moet toch iets doen? Misschien stoppen?"

Ik heb naar Verbist gebeld voor uitleg, maar hij had het nog niet gezien -Michel Louwagie

"Als ze de ballen niet hebben om te zeggen dat het een penalty is, moeten ze er gewoon mee stoppen, voila. Ik begrijp niet waarom hij zelfs niet ging kijken naar de beelden", ging Louwagie verder.

Seizoen gedaan

"Ik heb ook naar scheidsrechtersbaas Verbist gebeld om hem om uitleg te vragen. Hij gaat me morgen terugbellen, ik hoop dat hij dat doet." Voor AA Gent zijn de gevolgen groot. "Als we hier een punt pakken, zetten we onze opmars verder", aldus Louwagie die in het heetst van de strijd ook liet verstaan dat het seizoen er misschien wel opzit voor AA Gent.

Bekijk hieronder nogmaals de bewuste fase. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KAA Gent
 
 
Reacties.