Spitsen Anderlecht krijgen kritiek: "Teo speelt met de dozen rond zijn schoenen"

07 november 2017 10:31

Anderlecht - Club Brugge eindigde dit weekend op een zeer teleurstellende 0-0. Geen van beide kon, op Gerkens na, echt een vuist maken voorin. Bovendien werden de spitsen gewisseld dat het een lieve lust was. Geen verrassing, volgens Aad De Mos.

"Ik zie geen enkele topper", aldus de analist in Het Nieuwsblad. "Niemand die in het rijtje Amokachi, Papin, Koller, Nilis... zal komen.” Vooral bij Anderlecht lijkt de malaise voorin compleet.

"Bij Anderlecht zie ik geen enkele aanvaller die de ploeg voetballend beter zal maken. Teodorczyk spant de kroon. Het is duidelijk dat hij vorig jaar in het casino zat en gewoon geluk had. Er stond toen geen druk op en hij wist waarschijnlijk zelf niet wat hem overkwam."

Hein kan voorlopig beter Harbaoui zetten, met hem kan je nog een beetje voetballen -Aad De Mos

Dit seizoen loopt het niet. "Nu heb ik de indruk dat Teo nog met de doos rond z'n schoenen speelt. Met hem voorin kan je gewoon niet voetballen. Dat beseft Vanhaezebrouck ook. Hij wil een gepolijste spits en zal daar ook om vragen."

“Voorlopig kan Hein beter Harbaoui zetten. Ook meer iemand voor in de box, maar met hem kan je toch nog een béétje voetballen. Hij zal ook meer doelpunten maken."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.