? Fans stuwen Malinwa vooruit én mooi eerbetoon: "Het zijn topfans" en "Ciske is ne kakker"

07 november 2017 19:49

KV Mechelen is weg van de laatste plaats, met dank aan een knappe zege tegen KV Kortrijk: 2-0. De supporters stuwden hun team meer dan ooit verder naar de overwinning. En daar hadden ook de spelers veel lof voor.

"Het was belangrijk om ook iets te laten zien naar de supporters toe. Wat ze vorige week op training hebben laten zien? Dat was echt fantastisch. Zo positief zijn als je laatste staat? Voor zoiets wilden we zeker iets terugdoen", gaf Tim Matthys een goede voorzet.

Ook Elias Cobbaut begreep het: "We wilden het vuur in het stadion brengen met z’n allen, als een team. Ik denk dat dat ook wel gelukt is. KV Mechelen heeft gewoon topfans, dat hebben ze ook nu weer getoond. Zij hebben ons ook geholpen bij deze overwinning."

Het laat meteen zien hoe belangrijk de supporters waren voor KV Mechelen. Ze gaven tijdens de week veel steun op een sfeertraining én zongen 90 minuten lang tijdens de match tegen de Kortrijkzanen. Er was een eerbetoon aan de kleine Cis (lees het hier nog eens na), maar er was veel meer. Opgelet: de beelden kunnen even moeten laden.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen \\ België
 
 
Reacties.