Deze club wou Vermaelen absoluut... "Maar Barcelona wou zelfs niet onderhandelen"


Foto: © photonews 13 november 2017 15:37

Vermaelen heeft afgelopen zomer een transfer naar Everton in het water zien vallen. Bij FC Barcelona wilde ze hem absoluut houden om over voldoende centrale verdedigers te kunnen beschikken.

Afgelopen zomer was er heel wat interesse in Thomas Vermaelen, onder meer van RSC Anderlecht dat een aantal pogingen heeft ondernomen om de speler aan zich te binden. Een andere ploeg die Vermaelen heel graag had willen toevoegen aan zijn kern is Everton, zo weet The Daily Star.

Voormalig Everton coach Ronald Koeman wilde enorm graag een linksvoetige centrale verdediger en Vermaelen stond bovenaan zijn wishlist. Een transfer van Vermaelen was echter onbespreekbaar voor het bestuur van FC Barcelona. Zij wilden immers over vier centrale verdedigers beschikken in hun kern.

Geen andere keuze

"Het bestuur vertelde me dat ze vier centrale verdedigers nodig hadden. Ik had geen andere keuze dan te blijven. Clubs probeerden tot de allerlaatste dag, maar het was onmogelijk. Het was zelfs niet mogelijk om te onderhandelen", aldus Vermaelen.

Premier League \\ Primera Division \\ Everton \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.