De (voetbal)toekomst lacht Engelse killer Harry Kane toe: "Ik denk dat hij nog beter kan worden"

25 december 2017 18:10

Harry Kane is een garantie op doelpunten. Vorig seizoen topschutter met 29 goals en ook nu zit hij alweer aan 15 stuks. Tegen Burnley tekende hij eergisteren voor een hattrick. Bij Tottenham zijn ze in de wolken met hun sluipschutter, trainer Mauricio Pochettino heeft niks dan lof voor zijn spits.

36 goals maakte 'HurriKane' in 2017, daarmee evenaart hij een record van Alan Shearer. Als trainer kan je alleen maar dolblij zijn met zo'n efficiënte aanvaller. Bij 'Sky Sports' strooit de Argentijn Pochettino dan ook met complimenten. En ook Alan Shearer wordt in de dans betrokken: "Zijn record is geweldig, hij was een fantastische speler. Harry doet het ongelooflijk goed, maar Alan Shearer liet meer dan 10 jaar dergelijke prestaties optekenen. Daar moet je heel veel respect voor hebben want hij heeft bijzonder knappe dingen gedaan in zijn carrière."

Volgens de manager van 'The Spurs' oogt de toekomst rooskleurig voor Harry Kane: "We hopen dat hij zo blijft spelen want hij presteert fantastisch. Ik hoop en wens dat hij elk seizoen op z'n minst 15 goals maakt. Hij kan volgens mij nog progressie maken. Hij is nog altijd maar 24, spelers zijn pas top als ze 27 of 28 zijn. Veel hangt af van jouw ingesteldheid, of je professioneel genoeg bent of niet. Als Harry deze mentaliteit kan bewaren, kan hij zo lang voetballen als hij zelf wil."

Glenn Bogaert

Premier League \\ Tottenham
 
 
Reacties.