Dat zou straf zijn: kan De Bruyne vanavond gewoon spelen bij Manchester City?

02 januari 2018 12:45

Zie we Kevin De Bruyne vanavond minstens op de bank zitten bij Manchester City? Het lijkt niet uitgesloten. De 26-jarige Rode Duivel werd eergisteren tegen Crystal Palace nog het slachtoffer van een vreselijke tackle, maar mag dromen van een snelle comeback.

De beelden van de ingreep van Jason Puncheon op 'KDB' zijn u intussen vertrouwd. Onze aangeslagen landgenoot werd in het slot van de partij die op 0-0 eindigde afgevoerd, maar kwam er gelukkig vanaf met slechts een stevige bloeduitstorting. Minstens één week out, klonk het al bij al zachte verdict.

Maar zie, intussen duiken er al berichten op dat de spelmaker van 'The Citizens' vanavond al de wedstrijdkern zou kunnen halen voor het treffen met Watford. Vandaag wordt de blessure van De Bruyne nog eens geëvalueerd, maar het ziet er alvast goed uit. Of de Rode Duivel al minuten zal kunnen maken, is een ander paar mouwen.

Manager Patrick De Koster heeft er wel een goed oog in: "Kevin kampt met een zware bloeduitstorting, maar het is niks ernstigs. Hij wist mij te vertellen dat hij speelklaar geraakt. Pep Guardiola zal nu beslissen of Kevin vanavond speelt of rust krijgt", klinkt het bij Sporza.

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester City \\ Watford
 
 
Reacties.