Management Praet ontkent geruchten: "Deal is zeker nog niet rond"

12 januari 2018 21:32

Dennis Praet is aan een prima seizoen bezig in Italië. De ex-speler van Anderlecht is een basiskracht bij middenmotor Sampdoria. Dat lokt natuurlijk de nodige interesse uit.

Deze morgen kwam het bericht dat niemand minder dan Juventus Praet nog tijdens deze wintermercato wou binnenloodsen. De 'Oude Dame' zou een akkoord hebben met Sampdoria voor transfer de 23-jarige Belg. Met de overgang zou zo'n 25 miljoen euro gemoeid zijn ( dat las u HIER op Voetbalkrant.com).

Ondertussen heeft makelaar Martin Reha dit ten stelligste ontkend: "Een deal met Juventus is zeker nog niet rond. Dennis Praet heeft sinds het begin van dit seizoen zijn potentieel getoond en speelt op een hoog niveau in Europa. Ik ben er zeker van dat Dennis deze zomer klaar is voor een volgende stap in zijn carrière."

Alternatieven

Juventus zou nu zijn oog hebben laten vallen op andere doelwitten. Volgens Sky Italia zou de club uit Turijn namelijk in onderhandeling zijn met Cagliari voor de 20-jarige Nicolo Barella. Daarnaast is Juventus ook geïnteresseerd in Atalanta-middenvelder Bryan Cristante. Beiden spelers spelen op dezelfde positie als onze landgenoot.

Serie A \\ Sampdoria
 
 
 
Reacties.