Vercauteren kijkt vooruit naar dubbele finale tegen Beerschot Wilrijk: "Ik hoop dat mijns spelers nu bevrijd zijn van negatieve druk"

18 februari 2018 16:00

Cercle Brugge heeft de tweede periodetitel op zak en maakt zich op voor een dubbele finale tegen Beerschot Wilrijk. Coach Frank Vercauteren beseft dat zijn ploeg nog werk geeft.

"Ik ben opgetogen over het punt dat we tegen Union, maar niet over de manier waarop", blikte Vercauteren terug op de partij in het Koning Boudewijnstadion. "We lieten zien dat we nog wat werk hebben. Union heeft de kwaliteiten om ons in moeilijkheden te brengen. We wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden."

Sterke reeks

De Vereniging kon al drie wedstrijden niet meer winnen, maar Vercauteren ziet het anders. "We zetten al een reeks neer van zes zeges, en we zijn nu elf wedstrijden ongeslagen. Je kan niet overal winnen. Union klopte hier een sterke ploeg, dus ik denk niet dat het klassement een exacte weergave van de realiteit."

Vercauteren blikte ook al vooruit op de finale tegen Beerschot Wilrijk. "Het zullen zware wedstrijden worden waarin ook het geluk van de dag zal meespelen. Ik hoop dat mijn spelers nu bevrijd zijn om zonder negatieve druk te spelen."

Diederik Geypen

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Beerschot
 
 
Reacties.