Dembélé en fitte Vertonghen halen het van Depoitre, Swansea maakt West Ham belachelijk

03 maart 2018 18:07

In de Premier League zit men al aan speeldag 29 en daarin heeft Vertonghen opnieuw zijn opwachting gemaakt bij Tottenham. In het degradatieduel tussen Swansea en West Ham kreeg die laatste billenkoek.

Bij Tottenham was het deze keer niet Kane, maar wel Son die alle aandacht naar zich toe trok. HIj scoorde twee keer tegen Huddersfield dat Depoitre 83 minuten lang op de bank hield. Hij viel te laat in om de match nog te doen kantelen.

Het belangrijkste duel was wellicht Swansea-West Ham. Swansea leek een vogel voor de kat, maar is aan een fameuze opmars bezig waarin het onder meer Arsenal klopte. Ook West Ham ging met zware 4-1 cijfers voor de bijl. In de buik van het klassement verraste Bournemouth Leicester door met 0-1 te winnen in het King Power Stadium.

Lukebakio bleef bij Watford op de bank tegen West Brom, Kabasele was net als Chadli geblesseerd. Bekijk hieronder alle uitslagen en de stand.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Bart Vandenbussche

Premier League \\ Tottenham \\ Everton \\ Southampton \\ West Bromwich \\ West Ham Utd \\ Leicester City \\ Burnley \\ Stoke City \\ Watford \\ Bournemouth \\ Huddersfield Town \\ Swansea
 
 
Reacties.