Gewezen Anderlecht-aanvaller Harbaoui: "Zelfs op training scoorde Teodorczyk niet"

03 maart 2018 14:34

Hamdi Harbaoui vond bij Zulte Waregem zijn torinstinct terug. De Tunesiër had er een bewogen passage bij Anderlecht opzitten.

Bij Anderlecht paste Harbaoui aanvankelijk niet in de plannen van René Weiler. Dit seizoen kreeg hij wel weer zijn kans, maar koos vervolgens voor een transfer naar het Regenboogstadion. Bij Essevee scoorde hij al zes keer in evenveel duels.

"Een doelpuntenmaker ben je voor het leven", zegt de 33-jarige Harbaoui in Sudpresse. "Het enige wat een aanvaller kan stoppen, is zijn leeftijd. Maar voor het overige... Een spits kan wel moeilijke momenten in zijn carrière meemaken. Maar die duren normaal niet lang."

Harbaoui keert ook terug op de concurrentie bij Anderlecht. "Wanneer een aanvaller niet scoort, moet je een andere proberen. Zelfs op training, in tegenstelling tot wat sommigen verkondigden, had 'Teo' moeite om te scoren. Ik was nochtans niet de enige. Er was ook nog Beric. Hij scoorde voor hij naar Anderlecht kwam en sinds hij terugkeerde naar Frankrijk. Hij is een goeie spits."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.